Waar werken wij mee samen

Remeha

Op het gebied van warmte en warmwater werken wij met Remeha. Een vertrouwd merk met bijna 80 jaar historie en met een Nederlandse ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. CV-ketels, thermostaten en (zonne)boilers. Remeha HR-ketels worden gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Afhankelijk van uw huidige ketel en woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de sterk gestegen energieprijzen.
Remeha

Radson

Radson is een toonaangevende producent van radiatoren in Europa. Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’: twee convectorlamellen op één enkel warmwaterkanaal. Die innoverende lastechniek, in combinatie met de specifieke vorm van het binnenpaneel van de radiator, verzekert een hoge warmte-afgifte en een snelle opwarming. Ook vandaag nog blijft Radson investeren in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu.


Radson

Henrad

Henrad is één van de grootste radiatorenmerken in Europa. Dat komt omdat Henrad steeds de hoogste kwaliteit biedt tegen een uiterst competitieve prijs. Iedere woning verdient de kwaliteit van Henrad, zodat je een leven lang gerust kunt genieten van optimaal comfort, tegen de laagste energiekosten. Wanneer we de nieuwe technologieën combineren met de revolutionaire lagetemperatuursystemen van Henrad ECO levert dit eenoptimaal rendement. Op die manier draagt Henrad met groene warmte bij aan een duurzame omgeving, voor nu en voor de toekomst.


Henrad

Eaton

Voor de aanleg van electra is Eaton een van onze leveranciers. Eaton is een powermanagementbedrijf dat energie-efficiënte oplossingen aanbiedt die onze klanten helpen om rendabel hun elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren. Eaton is een wereldwijde technologieleider in elektrische producten, systemen en diensten voor stroomkwaliteit, -distributie en -controle, elektriciteitstransmissie-, belichtings- en bedradingsproducten

Eaton

Vakbekwaam

De Stichting Erkenning Installatie- bedrijven is beheerder van erkennings-regelingen voor installatiebedrijven. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs.


Als installatiebedrijf zijn wij actief in de nieuwbouw-, verbouw- en de renovatiesector. Naast werkzaamheden in de woningbouw voeren wij ook vele opdrachten uit voor bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten.

Van Vondel Installatiebedijf bv

Contact:

Van Vondel Installatiebedrijf
Ordel 1
9331 EX Norg
info@van-vondel.nl
0592-612210
06-51553803